Ανακτηση δεδομενων, ανακτηση αρχείων, επαναφορά αρχείων, ανακτηση δεδομενων, ανακτηση αρχειων από χαλασμένο σκληρό δίσκο. Παροχή υπηρεσιών ανάκτησης δεδομενων, ανάκτησης αρχείων (επαναφορά διεγραμμένων αρχείων). Αν έγινε διαγραφή δεδομενων ή χάλασε ο δίσκος (χάθηκαν δεδομένα) η FixDisk αναλαμβάνει με το χαμηλότερο κόστος (δωρέαν έλεγχο) την ανακτηση δεδομενων που χάθηκαν. Αν χάλασε ο σκληρός δίσκος, ελάτε σε εμάς για ανακτηση δεδομενων, αρχείων με απόλυτη ασφάλεια - εχεμύθεια.

 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - FixDisk - Επαναφορά αρχείων, δεδομενων από σκληρούς δίσκους

Ανακτηση Δεδομενων & Ανακτηση Αρχείων- Data Recovery

Η ανακτηση δεδομενων (ανακτηση αρχείων) από σκληρούς δίσκους πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να μην κινδυνεύσει η ακεραιότητα των δεδομενων σας. Αν διαπιστώσετε πως ο δίσκος σας δεν λειτουργεί ή δεν έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας, καλέστε μας ώστε να ενημερωθείτε για τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

 

Χαμηλές τιμές ανάκτησης δεδομένων

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Επισκευή σκληρού δίσκου. Γίνεται;
Η επισκευή σκληρού δίσκου είναι πρακτικά ασύμφορη. Η έννοια της επισκευής σκληρού δίσκου είναι η ανακτηση δεδομενων & η αντιγραφή αρχείων που περιέχει σε άλλο σκληρό δίσκο ή οπτικό μέσο.

Ανακτηση δεδομενων & ανακτηση αρχείων. Τι σημαίνει;
Ανακτηση δεδομενων (ανακτηση αρχείων) είναι η συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται προκειμένου να γίνει η επαναφορά των δεδομενων που περιείχε ο σκληρός δίσκος. Τα δεδομένα μπορεί να χάθηκαν ύστερα από ακούσια ή εκούσια διαγραφή, από πιθανή διαμόρφωση (format) του σκληρού δίσκου, από πιθανή τροποποίηση του καταλόγου αρχείων ή από φυσική φθορά του δίσκου (ή αστοχία υλικού). Η ανακτηση δεδομενων & ανακτηση αρχείων απαιτεί την ακολουθία συγκεκριμένων ενεργειών αναλόγως του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο δίσκος.

Βλέπω το δίσκο στα Windows αλλά δεν έχει καθόλου αρχεία ενώ ο υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται. Γίνεται ανακτηση δεδομενων (ανακτηση αρχείων);
Το πιθανότερο πρόβλημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι η φυσική φθορά του δίσκου. Σταματήστε άμεσα τη λειτουργία του υπολογιστή. Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Όσο περισσότερο λειτουργεί ο δίσκος τόσο δυσκολότερο θα είναι να γίνει η ανακτηση δεδομενων & η ανακτηση αρχείων σας.

Να εκτελέσω τα διαγνωστικά εργαλεία των windows στον χαλασμένο σκληρό δίσκο;
Αν δεν γνωρίζετε ακριβώς τι πρόβλημα έχει ο χαλασμένος σκληρός δίσκος, ενδέχεται η εκτέλεση των προγραμμάτων αυτών να καταστρέψει περισσότερο τα δεδομένα με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ανακτηση αρχείων & δεδομενων.


Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 6932008660 ή στο 2111103356 ώστε να θα εξυπηρετηθείτε άμεσα από εξειδικευμένο τεχνικό.
Αν έχετε περισσότερες απορίες για την ανακτηση δεδομενων - ανακτηση αρχείων, κάντε κλικ εδώ.
Δείτε εδώ λίστα με μοντέλα σκληρών δίσκων προς ανάκτηση δεδομένων

 
FixDisk © 2008-2017