ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ανακτηση αρχείων από χαλασμένο σκληρό δίσκο.
Παροχή υπηρεσιών ανακτησης δεδομένων - ανάκτησης αρχείων.
Αν έγινε διαγραφή δεδομένων ή χάλασε ο δίσκος & χάθηκαν δεδομένα
η FixDisk αναλαμβάνει με το χαμηλότερο κόστος & δωρέαν έλεγχο την ανακτηση των δεδομένων που χάθηκαν.
Αν χάλασε ο σκληρός δίσκος, ελάτε σε εμάς για ανακτηση δεδομένων - ΑΝΑΚΤΗΣΗ αρχείων με απόλυτη ασφάλεια & εχεμύθεια.

 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - FixDisk - Επαναφορά αρχείων και δεδομένων από σκληρούς δίσκους
Η FixDisk στα πλαίσια παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων & αρχείων σας προσφέρει επιπλέον συνοδευτικές υπηρεσίες, στοχεύοντας στην πλήρη υποστήριξή σας στον χώρο της ασφάλειας δεδομένων. Οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, καλέστε το τηλέφωνο άμεσης εξυπηρέτησης και μηχανικός της FixDisk θα σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε.
 

Χαμηλές τιμές ανάκτησης δεδομένων

Ανακτηση δεδομένων

Κύρια δραστηριότητα της FixDisk είναι η ανακτηση δεδομένων και αρχείων από μη λειτουργικούς σκληρούς δίσκους. Όταν η επισκευή δίσκου με απλά προγράμματα είναι αδύνατη, οι μηχανικοί μας εφαρμόζουν εξειδικευμένες μεθόδους προκειμένου να ανακτηθούν τα δεδομένα.

Αμειβόμαστε μόνο αν σας παραδώσουμε τα δεδομένα!

 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ανακτηση δεδομένων

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον υπολογιστή ή επιθυμείτε να τον αναβαθμίσετε, καλέστε μας και θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας για να σας βοηθήσουμε. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για αντιμετώπιση και διαγραφή ιών και spyware και διάγνωσης σφαλμάτων λογισμικού.

 
ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ PASSWORD

Ανακτηση δεδομένων

Αν ξεχάσατε το συνθηματικό κωδικό (password) για τα Windows ή για αρχεία Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, zip & rar αρχεία, επικοινωνήστε μαζί μας. Εφαρμόζοντας συγκεκριμένους εξειδικευμένους αλγορίθμους, είμαστε σε θέση να «ξεκλειδώσουμε» τα μη προσπελάσιμα αρχεία και να σας δώσουμε και πάλι πρόσβαση.

 
FixDisk © 2008-2017