Ανακτηση δεδομενων, ανακτηση αρχείων, επαναφορά αρχείων, ανακτηση δεδομενων, ανακτηση αρχειων από χαλασμένο σκληρό δίσκο, USB stick, CD, DVD, κάρτα μνήμης. Παροχή υπηρεσιών ανάκτησης δεδομενων, ανάκτησης αρχείων (επαναφορά διεγραμμένων αρχείων). Αν έγινε διαγραφή δεδομενων ή χάλασε ο δίσκος & χάθηκαν δεδομένα η FixDisk αναλαμβάνει με το χαμηλότερο κόστος (δωρέαν έλεγχο) την ανακτηση δεδομενων που χάθηκαν. Αν χάλασε ο σκληρός δίσκος, ελάτε σε εμάς για ανακτηση δεδομενων ή ανακτηση αρχείων με ασφάλεια, εχεμύθεια.

 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - FixDisk - Ανακτηση αρχείων, δεδομενων από σκληρό δίσκο

Ανακτηση Δεδομενων & Ανακτηση Αρχείων- FixDisk

Η ανακτηση αρχείων (ανακτηση δεδομενων) από σκληρό δίσκο, USB sticks, κάρτες μνήμης, CD/DVD, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις & μεθοδολογία. Η FixDisk θα προβεί στην ανακτηση δεδομενων - ανακτηση αρχείων από οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο με ασφάλεια, εχεμύθεια στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς.

 

Χαμηλές τιμές ανάκτησης δεδομένων

FixDisk - Ανακτηση δεδομενων - ανακτηση αρχείων

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει ανακτηση δεδομενων - ανακτηση αρχείων από την FixDisk;
Οι πιθανότητες ανάκτησης δεδομενων ή ανάκτησης αρχείων γενικότερα, εξαρτάται από το πρόβλημα που παρουσιάζει το μέσο αποθήκευσης. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί πως τα δεδομένα θα ανακτηθούν σίγουρα χωρίς να γίνει διάγνωση του προβλήματος.

Πόσο χρόνο χρειάζεστε για τη δωρεάν διάγνωση του δίσκου;
Εντός 8 ωρών από την παραλαβή του δίσκου, θα ενημερωθείτε για το αν είναι δυνατή η ανακτηση δεδομενων & αρχείων. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα πελατών μας χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς επιπλέον χρέωση για 'express' διαδικασίες ανακτησης δεδομενων.

Η ανακτηση δεδομενων & ανακτηση αρχείων από την FixDisk, γίνεται στην Ελλάδα;
Ναι. Δεν λειτουργούμε σαν "μεσάζοντες" στην αγορά. Δεν στέλνουμε το δίσκο στο εξωτερικό για ανακτηση δεδομενων, δε σας χρεώνουμε χωρίς να είστε σίγουροι πως θα πάρετε τα δεδομένα στα χέρια σας. Η ανακτηση δεδομενων - ανακτηση αρχειων γίνεται αποκλειστικά στα γραφεία μας άμεσα, εχέμυθα, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Γιατί να επιλέξω την FixDisk για ανακτηση δεδομενων;
Ο λόγος είναι απλός. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε την ανακτηση των δεδομενων σας, θα χάσετε μόνο 8 ώρες. Δεν υπάρχει καμία άλλη χρέωση ενώ το αποθηκευτικό μέσο θα επιστραφεί σε εσάς στην αρχική του κατάσταση. Αν καταφέρουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα - αρχεία, θα σας χρεώσουμε με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 6932008660 ή στο 2111103356 για να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εξειδικευμένο τεχνικό.
Αν έχετε περισσότερες απορίες για την ανακτηση δεδομενων (ανακτηση αρχείων), κάντε κλικ εδώ.

 
FixDisk © 2008-2017