ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ανάκτηση αρχειων, ανάκτηση δεδομενων, ανάκτηση αρχειων από χαλασμένο σκληρό δίσκο. Παροχή υπηρεσιών ανάκτησης δεδομενων, ανάκτησης αρχείων. Αν έγινε διαγραφή δεδομενων ή χάλασε ο δίσκος ή χάθηκαν δεδομένα η FixDisk αναλαμβάνει με το χαμηλότερο κόστος (δωρέαν έλεγχο) την ανάκτηση δεδομενων που χάθηκαν. Αν χάλασε ο σκληρός δίσκος, ελάτε σε εμάς για ανάκτηση δεδομενων, αρχείων με απόλυτη ασφάλεια - εχεμύθεια.

 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ - ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - FixDisk - Επαναφορά αρχείων, δεδομενων από σκληρούς δίσκους
Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών μας, διατηρούμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με στόχο την άμεση ενημέρωση σε θέματα ανάκτησης δεδομενων & προστασίας τους. Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε τις κυριότερες απορίες που έχει δεχθεί το τηλεφωνικό μας κέντρο. Σε περίπτωση που έχετε επιπλέον ερωτήματα ή θα θέλατε οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας εξυπηρετήσουμε.
 

Χαμηλές τιμές ανάκτησης δεδομένων

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχασα δεδομένα / Χάλασε ο δίσκος, ο υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται. Τι να κάνω;
Κλείστε άμεσα τον υπολογιστή. Μην επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο πρόγραμμα ελέγχου δίσκου. Είναι πολύ πιθανό να προξενήσετε μεγαλύτερες απώλειες δεδομενων. Καλέστε μας άμεσα ώστε να σας δώσουμε συγκεκριμένες οδηγίες.

Χρεώνομαι για τη διάγνωση του χαλασμένου σκληρού δίσκου;
Όχι. Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση. Μόλις παραλάβουμε το σκληρό δίσκο θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος ανακτησης δεδομενων, πριν προβούμε στην ανάκτηση δεδομενων. Αν δεν συμφωνήσετε ή αν δεν μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα, παραλαμβάνετε το δίσκο χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σας, χωρίς κανένα κόστος. Αμειβόμαστε μόνο αν σας παραδώσουμε τα δεδομένα στη σωστή τους μορφή.

Γιατί οι χρεώσεις σας είναι σημαντικά χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό;
Η FixDisk σέβεται τους πελάτες της εφαρμόζοντας πάντα την πιο αποτελεσματική μέθοδο ανάκτησης δεδομενων ώστε να ελαχιστοποιηθεί το κόστος ανάκτησής τους. Η απώλεια δεδομενων μπορεί να προήλθε είτε από κακό χειρισμό είτε από μηχανική βλάβη. Δεν είναι πάντα απαραίτητη η πανάκριβη μέθοδος που προσφέρουν άλλες εταιρείες.

Πότε & πώς γίνεται η παράδοση δεδομενων που ανακτήθηκαν;
Η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάκτησης δεδομενων γίνεται συνήθως σε 48 ώρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άμεση ανάκτηση δεδομενων, ο ελάχιστος χρόνος της διαδικασίας είναι 4 ώρες από την παραλαβή του δίσκου. Τα δεδομένα θα αποθηκευθούν σε οποιοδήποτε μέσο επιθυμείτε (CD, DVD, σκληρό δίσκο, USB stick, memory card) ενώ θα παραδοθούν σε εσάς με όποιον τρόπο μας υποδείξετε.

Τι ασφάλεια & εχεμύθεια παρέχετε για τα δεδομένα;
Η FixDisk κατανοεί τις ανάγκες απόλυτης εχεμύθειας/προστασίας των δεδομενων των πελατών & φροντίζει για την πλήρη ασφάλειά τους. Η επεξεργασία δεδομενων γίνεται από συγκεκριμένους υπολογιστές χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα διαγράφονται & εξαλείφονται οριστικά με συγκεκριμένες πιστοποιημένες διαδικασίες, μόλις ο πελάτης επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των δεδομενων που έλαβε.

Γιατί τελικά να επιλέξω την FixDisk για την ανάκτηση δεδομενων;
Ο λόγος είναι απλός. Αν σας δώσουμε πίσω τα δεδομένα σας, θα σας χρεώσουμε με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν πληρώνετε τίποτε & παραλαμβάνετε τον δίσκο στην αρχική του κατάσταση. Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε!

E-mail: info@fix-disk.info

 
FixDisk © 2008-2017